Tuesday, 25 September 2012

Rezeki untuk rumah kami | voucher from Nippon Paint/Jelita

alhamdulillah...me menang voucher RM500 dari mgz Jelita - so boleh redeem cat Nippon--weolls plan nak cat ruang tamu and bilik tidur...

agak2 dpt berapa tin yer dgn value RM500 tu? me tak pernah beli cat so agak blur dgn harga cat--try check online, rasanya harga setin cat dlm RM130+...so may be boleh dpt 3 tin ajer kot...



syukur alhamdulillah

 

15 comments:

Merlyn Hasshim said...

Grats. bestnya. cukup tu nak cat satu rumah. me punya cat banyak lagi tak habis, silap beli tin besar. patut beli tin kecik n try test kat dinding dulu. tak puas hati, tukar kaler lin.

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

tengok cat yang mz pilih, kita ari tu cat dapur amik yang anti bakteria, kalo yang ruang tamu & bilik amik yang boleh padam kalo conteng tu (tiba2 blur ape ape nama saintifiknya) satu tin range RM100 lebey gitu untuk tin standard size.. kalo warna yang kita pilih sendiri need to be combine lagi mahal la sikit...kita tau rege sbb ari tu ikut hubby pi beli cat...

Zura@Iwan said...

wahh..alhamduillah tahniah dpt cat..leh la cat2 umah yer...

εïз mummyHaza εïз said...

Rezeki tu.. tahniah mama.. :)

yumielufya said...

tahniah kak suzi..mesti makin berseri2 rumah nanti..kan untung dapat hadiah hasil dari contest ni..macam2 yang dapat kan..Tahniah banyak2

AyuArjuna BiGoshh said...

cat berkualiti mmg mahal rege dier

JaSSNaNi said...

wahh.. best.. Tahniah dapat voucher rm500 lagi.. banyak leh beli cat tu.. :) dah kurang sikit beban.. :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau ila dapat bestnya utk rumah baru

Wan Amira said...

tahniah.. cat yang i beratur dapat free tu pun tak gune2 lagi heeheh

azelyusoff said...

tahniah MZ. bestnyer :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

alhamdulillah murah rezekinya. =)

Chekgu Azrine said...

tahniah sis!!

Aishah Megahasz said...

Tahniah. Dah lama tak menang dari majalah Jelita.

adianiez AIDA said...

Yes, lebih kurang 3 tin beso kot. Aida br jek ngecat guna nippon last few months :-)
Tahniah!

AkmaFaizal said...

tahniah3...rezeki.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails