Tuesday, 4 September 2012

Bila bershopping utk diri sendiri, what do u usually buy?

cuti 31 aug tu, me sempat seinggah kat AEON wangsa maju...shopping groceries, toys utk anak2, and nak beli few stuff utk diri sendiri gak...

ni antara benda yg me beli...

nak tambah koleksi brooch--me sgt suka brand Tiffany ni..





cer teka apa lagi yg me beli utk me..

. ..

note : uolls kalau shopping utk diri sendiri, uolls suka beli apa yer--biasanya baju, handbag, kasut, tudung kan kan kan hehhehe

 

16 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

jarang terapi duit untuk diri sendiri, rasa sayang duit plak nak beli, tapi untuk anak tak pe, now dah tak kaki shopping mcm dulu...

Rinna said...

Cantik laa brooch tuh.. Perempuan biasa laa kalau gi shopping utk diri sendiri.. mesti barang2 keperluan diri yg dicarikan.. :)

Gieyana said...

nice..sy mcm2 suka especially perfume..:-)

Fazlinil Irma said...

sy beli novel.. sgup x beli bju, tudung semata nak beli buku.. :)

~aYu~ said...

sy kan kalau gi AEON@JJ suka shopping bra... hihikk..

Chekgu Azrine said...

suka beli lipstick.. heheheh

Errah said...

brooch jrg beli bias beli tudung la

AyuArjuna BiGoshh said...

beli dress ya

Maria Menado~ said...

saya suke beli box... box yang comel2.. atau ape2 yg comel2.. smpaikan kalau terserempak, kawan akan bawak saya jauh jauh jauh.. takot saya beli. haha.

Liya Laa said...

Sy suka reward diri dgn barang2 penjagaan diri mcm lotion. hehe

♥fie yasmin♥ said...

saya suka beli baju.. 31hb arituh Padini AEON wangsamaju sale 50-70%..takda niat pun nak beli tapi dah masuk TERbeli..

JunAina said...

Salam...singgah dari blog MAK DARA.

Biasanya akak jarang beli barang untuk diri sendiri. Plan dari rumah nak beli bila tengok anak atau suami dok angkat letak barang jadi kesian. Pejam je mata beli je untuk dia org...hehehee...

Merlyn Hasshim said...

Beli barang contest... hehehheheh

I suka beli buku yg bertemakan home n living serta resepi. Nak-nak kalau yg Martha Stewart punya.Bukan baca sgt pun, buat hiasan dekat rak.. hehehheheh

Mama Adam said...

Baju, handbag dan frame gambar! Suka sgt frame gambar ;)

Em's Family said...

mmm selalunyer beli untuk Emir dulu.. memandangkan saya ni bersaiz XL, jadi bile nak beli baju ade certain tempat je boleh, tak boleh aci redah :)

ADEEYA said...

Accessories :) hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails