Wednesday, 5 September 2012

Sungguh! Saya rasa tercabar

..semlm sempat sembang2 dgn my colleague..and memang sgt obvious she lost weight time puasa ari tu!! nampak sgt selim melim tu...memang dia jenis yg rajin exercise and jaga mkn pun tapi sblm puasa her weight sama mcm me, now dh beza byk tu dgn me--so me rasa jeles a.k.a tercabar lah..nak kena lose weight ASAP lah nampaknya.me plak, time puasa lost 1-2 kg ajer--memang sgt susahhhh nak lost weight :(

and mcm biasa dia ajak me join aerobic--sbb me dh lama quit hehehhe sbb mcm tak sempat/tak cukup masa sbb me kena fetch my 2 boys ptg2 dari 2 sek yg berbeza--tapi ptg ni nak try join gaklah aerobic tu...kalau rasa boleh fit into my schedule so boleh terus join lps ni :)


pic selingan--39 online pd pukul 12.22 tghari smlm (4 sept)--siyes bagi me sgt ok utk blog kecik suam2 kuku UV mcm blog me ni ;)--kiranya sgt ramai yg online weekday waktu tghari :)

.

5 comments:

Chekgu Azrine said...

Selamat beraerobic MZ..

Anyway..Tahniah ramai visitors!!

aku eryati said...

ramai tu..sy dah jatuh menjunam UV sy sbb tukar URL

Mooniqueen said...

Blog Kecik ape, femes la blog u dear....

me suya said...

MZ, email Suya alamat MZ boleh.. Nak Post Card lah kat mz.. Kalau ada kelapangan boleh hadir kenduri nt. email: suria.hasnizan@gmail.com

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

sy pun sgt2 kurus bila ramadhan haritu.skrg naik la semula 1-2kg.but still underweight jgk.huhu~ tahniah sis ramainya pembaca siap ada dari india lagi =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails