Thursday, 27 September 2012

Dong

..Dong tu nama tempat kat negeri Pahang..
anyway, Dong juga adalah nama matawang negara Vietnam ie Vietnam Dong--nilainya jd juta2 Dong bila me tukar dgn duit RM (less than RM1k pun--poket nipis lately)--so mcm duit Rupiah Indon gak rupanya in terms of juta2 tu..pening me nak mengira2 ni..

anyway, me akan ke Vietnam Jumaat mlm nanti..Insya Allah...

note : dh lah pendek, entry ni plak tak de pic sbb malas plak nak snap pic Dong yg me dh tukar semlm kat money changer.. 

 

4 comments:

Chekgu Azrine said...

cuti2 vietnam plak erk..bestnya MZ!!

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

wah best nya pi cuti2 vietnam

Zura@Iwan said...

pegi Vietnam ye....happy holiday..

zahira said...

Happy shopping. Kain kat sana murah2!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails