Saturday, 8 September 2012

Swimming class area gombak for kids & adult | zharfan akan join, MZ & hubby join gak..

alkisahnya me ternampak banner ads psl swimming class by Coach Azmie...so me pun try call tapi tak de org jwb, then me just sms utk inquire, then Coach Azmie return my call and..

katanya dia akan sms me with all the details..me sempat google2 gak nama coach ni..memang famous coach ni...he has 15 years experience ajar swimming..no hpnya: 012 9777768

me ingat nak gi registerkan utk my zharfan ahad ni or ahad dpn..and me pun nak join gak (tgk bajet) --sbb kelas aerobic pun dh RM80 sebulan --mcm2 nak kena bayar lah nampaknya...


so nilah butir2 smsnya (me copy paste):

" Hii..Kami dari WASSA SWIMMING ACADEMY ada menganjurkan kelas renang untuk kanak2 dan dewasa perempuan, bertempat di INTERNATIONAL ISLAMIC SCHOOL (IIS) 500m dari UIA GOMBAK..pengambilan pelajar bary bg kanak2 (6thn ke atas) akan bermula okt 2012. SABTU 2pm-3pm, AHAD 10am-11am..bg dewasa perempaun RABU@JUMAAT 8pm-9pm..Kolam renang tertutup sepenuhnya..Yuran RM50 pendaftaran + RM100 bulanan + RM35 goggle. Pendaftaran boleh dibuat pada setiap hari ahad 1pm-5pm di dalam komplex renang IIS @Caoch Azmie/Farhana"


uolls yg area gombak/nearby, jom join sama2...penting tau swimming skills ni

 

11 comments:

hamba ALLAH said...

salam sis..sis msuk kls aerobik prmpuan dimn???

hamba ALLAH said...

akk masuk klas aerobik kt mn??

Julie Ika said...

Kak nak tanya tahun 2014 nie ada lg ke klas renang nie??

lilly martin said...

This article gives the light in which we can observe the reality. this is very nice one and gives in depth information. thanks for this nice article.
teeth whitening Markham

Mama Zharfan said...

@hamba Allah : kelas aerobic perempuan ada jer kat gym kat sri gombak...somewhere near 7-eleven (SG yg dekat kedai2 baru tu)

@julie ika : setahu me, ada jer kelas renang ni ...

Sheila said...

any contact number to contact the coach or the classes instructer. Tq

Mama Zharfan said...

@sheila : coach azmie : 0129777768

w. salmi said...

Nk tanya..kelas renang ni ada lg ke sekarang?? Sbb sy try contact n cri kat internet xde.... Tq

Mama Zharfan said...

@wan salmi : tak dpt contact guna no hp tu yer? i pun tak sure latest update sbb dh lama my son quit kelas ni..tp from whai i heard (dari my son's friend)..kelas ni wujud lagi...

DAVE RAJPUT said...

My kids want to learn swimming. 9 years old and 7 years old kids.
Pls advice me if u are still teaching swimming . I am from selayang area . 0126667230

Mama Zharfan said...

@dave rajput : hi there, thanks for dropping by..i'm not sure whether the swimming class (as per my entry) is still running or not..u can try to call them...and ask whether the class is still on. tq

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails