Friday, 21 September 2012

jumpa and terus jatuh chenta | kecik cute comel

..last few days terasa nak mkn something yg sedap tapi not too heavy sbb perut tak rasa lapar bebenor cuma nafsu nak menguyah..then singgah kfc, tak sure nak beli apa..sbb kalau beli burger rasa mcm heavy plak...then...ternampak benda ni...

 

beli, mkn..siyes sgt sedap!!! sbb kecik ajer sizenya!! me beli ala carte harga RM3.60 (tak termasuk tax)--next time boleh beli lagi :) ni 1st time me beli&mkn pokkits ni :)

uolls dh biasa mkn pokkits ker?

3 comments:

Chekgu Azrine said...

blm pnh try..klu g kfc selalunya bedal aym goreng je..blhla cuba sbb MZ ckp sedap..hehe

Peri PiA said...

penah,sedap ,cinonet sgt hehe

Ezna said...

me jarang dah ke kfc....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails