Thursday, 13 September 2012

banyaknya voucher! | agak2 bila nak guna ni...

.vou ni valid sampai 31st dec ajer...moga2 ada rezeki kami sekeluarga nak cuti2 Legoland thn ni ;)

yg kecik2 tu dari air susu Dutch Lady Kid perisa strawberry, yg besar tu dari biskut Munchys

kalau nak guna vou ni utk my 2 boys, memang boleh save RM110x 2 = RM220, just bayar 2 tix adults ie RM140x2 = RM280==>>>cuma leceh sbb nak kena beratur beli tix kat entrance time nak masuk legoland tu...



.

1 comment:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

teringin nak pi jugak, tapi tengok dulu view orang ramai lepas 2 bulan lebey nenti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails