Sunday, 2 September 2012

Semalam saya beraya di rumah blogger ni...

..rasanya semua kenal kan. yeszaaa MZ beraya kat umah Eqbalzack :) besh borak2 sbb dia tgh buat Phd so sembang2 psl Phd ler jawabnya heheh Eqbal buat dlm bidang Fizik --soon akan bergelar Doktor falsafah :)


ni pic dari DLSR Eqbalzack--dia tag me kat FB ;)--Ariff tak mau bergambar tu --cranky sbb time tido dia ;)


tq Eqbal sbb sudi invite me & family :)

.

4 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Assalam sis.. nice meeting you and family semalam.. sayang tak sempat nak borak lama lama insyallah maybe next time :)

Ezna said...

ohhhh blogger ni!

Fazlinil Irma said...

haaa.. dah agak MZ gi rumah dia.. tp x berani nak komen entry lpas. tgu je la MZ cite. :)

eqbal zack said...

Assalamualaikum Mama Zharfan,
Terima kasih singgah ke open house EZ. Tak sangka juga ada blogger hebat singgah ni. Terima kasih banyak bg tips PhD juga. :)

-eqbalzack-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails