Tuesday, 4 September 2012

Hari terakhir..akhirnya... | take me home yeah

hari ni hari terakhir utk me..
hari terakhir puasa 6 bulan syawal :) me puasa ganti actually :) kebetulan betul2 ganti 6 hari so jdnya 6 hari bulan syawal gaklah :) kalau my colleague, dia memang settlekan puasa ganti then start puasa sunat plak..memang berganda2 lah pahala tu




last week sempat gak tapau nandos untuk berbukak puasa--kami 4 beranak--beli one whole chicken tu :) mr hubby tak pernah jemu mkn nandos--fast food lain dia tak suka plak...me mana2 fastfood pun me ok ajer, tapi tak leh mkn selalu lah sbb tinggi kalori and rabak poket hehheheh..

8 comments:

Ezna said...

me nak kena ganti 7 nih. Today, hari kedua....:-)

Em's Family said...

i bile dah tua makin kurang suke fast food :)

@YUNID@TI said...

da selamat... sy lg 3 hari lg...

AyuArjuna BiGoshh said...

lama tak makan nandos teringin lah pulakkk

εïз mummyHaza εïз said...

sedap nih... feveret my hubby jugak :)

Merlyn Hasshim said...

selamat berhari raya puasa enam. me ada 5 hari lagi nak habis.

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita ada dengar ceramah, seelok2nya posa ganti & posa 6 dipisahkan, sbb posa ganti hukumnya wajib, posa enam hukumnya sunat...so ustaz kata hukumnya lain, jadi lebey molek kalo tidak dirangkumi sekali...

Chekgu Azrine said...

craving for pizza plak skang ni..ehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails