Friday, 21 September 2012

Nak beli SUBARU biru

my 2 boys sgt obses dgn apa2 ajer sports car (bukan toys, real car)..rasanya terikut2 dgn minat+obsesi my adik lelaki (nizar) who is the owner of one subaru kaler biru...

so lately ariff setiap ari mintak nak beli subaru, bukan beli toys tapi beli keta subaru yg betul2 ie real car...adess bila me tanya ariff ada duit tak? cepat jer dia jwb ADA! ada duit merah yg nenek bagi (RM10), ada duit biru (RM1) dlm his wallet.
.


adoyai fenin MZ--ingat subaru tu harga RM1 ker...kena ada dekat2 RM200k kalau nak rembat sebijik :p tunggu MZ jd jutawan dulu ler --mode berangan ;)




.

7 comments:

Liza said...

Expensive dream. hehe.... Budak2 ni memang, ingat duit dlm tabung leh wat beli keta. hihi

nanabyte said...

hahaha. bdk2 la kak. tapi cantek gak subaru kaler ni kan. huhu

Chekgu Azrine said...

takpe..swuh dia belajar pandai2..nanti blh beli..tok pada SUBARU pun boleh..hehehe

transformed housewife said...

anak2 ni kdg2 masih tak faham lg psl duit. Kena selalu bgtahu. Tp kdg2 mcm my daughters, kalau ada brg2 yg kami tak belikan diaorg siap tanya, "kenapa mama tak boleh beli, mahal ke?". huhu

SyUhAdA said...

wooww..200k..

*∽ IZAN ∽* said...

My frend pernah menang 3rd prize.. tu pun dia hantar beratus2 penyertaan. Yg menang grand prize BMW waktu tu peniaga kedai kott.. mmg lagi banyak entry nyer uhuhuhu

Ezna said...

Zharfan punya high taste...Mana la tau kecik2 nak beli pastu besar2 dapat beli dan drive kan mama....:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails