Sunday, 9 September 2012

He seriously wants a baby

.
dlm keta..
Zharfan : mama, baby kuar ikut mana?
me : tempat kita kencing
Zharfan : emmmm tapi bird zharfan kecik jer..mcm mana boleh kuar baby
me: pompuan ajer boleh beranak, lelaki tak boleh. :p

hari yg lain plak
Zharfan :  mama, dlm perut mama belum ada baby ker
me: belum..
Zharfan: kenapa yer
me : papa lah..
Zharfan : papa tak doa yer?..
me : bukan, papa kan tak tido dgn mama :p :p--dia temankan zharfan tido kan mlm2..mama kan tido dgn ariff ;)
Zharfan : nanti Zharfan ckp dgn papa suruh tido dgn mama mlm ni-- and he did say so to papa :p :p

.

11 comments:

Chekgu Azrine said...

haha...teringin sgt bb dah tu..mz kena cpt2..hehe

Wan Amira said...

kalau u pregnant confirm di layan u nyer macam puteri :)

cik chinta said...

budak skg pndi btul tya soklan mcam2..hehehe

Liza said...

Mama tido dgn papa.. so sweet....

Give him one, MZ.. :)

Maria Menado~ said...

hahaha. nak adik lagi ya. chumel.

Affieza said...

sweet gitu...dia nak baby girl ke baby boy tu???hihi

Ezna said...

soalan yg sangat susah nak jawab!!! hahaha

kemma said...

haha..comeiii je..

Hanim said...

Hahaha...lawak la zharfan ni. Sian pulak dia sb nk adik sgt tapi mama n papanya mcm tak bsungguh pun nk bg dia adik.

Matjoe said...

+1 for zharfan

AkmaFaizal said...

bijak2..terbaik, cepat2lah dpt adik soh papa n mama selau tido sama..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails