Sunday, 2 September 2012

Syoknya jadi wartawan -- dh boleh try 40 attractions 7 taman tema @LEGOLAND MALAYSIA

.
jelesnya!!!! - para media dh boleh try semua rides tu...

bykkkk pics ada kat SINI--silalah skodeng

ni me tepek some of the pics... *drooling mode

credit : LINK


.



4 comments:

Sharinginfoz said...

yang seronok dapat masuk free

Chekgu Azrine said...

xcitednya MZ..wajib terjah as soon as possible..wuwu

Tinta Asyraf said...

Salam perkenalan.

Silalah berkunjung ke blog saya di www.tintaasyraf.com

Apalah sudi kiranya jika blog saya terdapat di blog list saudara/i.

Terima kasih banyak-banyak dan salam perkenalan dariku.

Nana said...

rasa mcm nak g juga la
klw saya nk g tempat tido dah save dah
bole stay umah kluang xjauh dah ke jb

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails