Monday, 17 September 2012

menunggu..jeles...relax

..menunggu nak baca review legoland--my BFF ezna dh cuti2 kat sana and eyriqazz pun siap jd part of media lagi tu!!

jeles--jeles sbb me lom pegi legoland hehehhe


 relax--mr hubby kata relax dulu...slow2 aaa nanti weolls pego gak lah kat legoland tu soon ;)

my lil ariff and his cousin eham (beza 2 minggu ajer ni usia diaorg )


5 comments:

Wan Amira said...

insyaAllah.. kalau boleh nak menang any contest.. else tiket spend dalam rm400+ nak spend *gulp

kemma said...

sy dah pegi..biasa je kak..ala2 main kat genting je pon..

mama rifQy said...

best kan kalo dapat pegi legoland..kene tunggu poket tebal sikit baru la boleh pegi....

Ezna said...

best!!! nanti i buat review :-)

Nana said...

hahah sama la
tunggu review orang
ada duit lebih esok2 klw orang kata bez
bole la terjah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails