Tuesday, 11 September 2012

Bodyguard

..zharfan cuti seminggu sbb budak2 darjah 6 kat sek dia exam upsr, so budak2 lain dibagi cuti sbb tak nak bising2 time exam..so zharfan ikut me pegi office lah..



 tu zharfan tgh baca buku english guna leap pad/leap frog-me beli kat UK tu..

8 comments:

juelee said...

hehe bagusnya zharfan... good boy... me pun ada satu leappad ni tapi rayyan tak reti guna lagi..

AyuArjuna BiGoshh said...

ok tak buku ni...mesti mahal kan

mummymer said...

untung u as a lecturer. bile time gini je bawak je anak masuk dalam bilik, same lah mase i kecik2 dulu, bile maid tak de, ramai2 himpit dalam bilik mak..

now, emir. but not with his mother but with his father..

Chekgu Azrine said...

dah besar dah abang zharfan..

mama_umar_maryam said...

mz, ade x nk letgo leappad u ;)

Maria Menado~ said...

wah. bestnya.. nak beli satu jauh pulak. *eh, anak pun tak ade lagi.

comel zharfan.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

leapfrog tue boleh bacakan ke?

εïз mummyHaza εïз said...

zharfan hensem :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails