Tuesday, 18 September 2012

hari2 boleh balik kampung | Kg Warisan

my SIL baru beli umah (to be exact, condo) kat Kg Warisan...so last weekend, masa my BIG family dtg KL, weolls buat bday celebration my lil niece kat tepi swimming pool dlm Kg Warisan ni..



adik2 lelaki, my lil nephews and myzharfan&ariff



kat tepi kolam ikan




yg menariknya, kolam renang ni sebijik mcm kat resort and privacy sbb tak ramai yg mandi manda--rata2 owner condo kat sini adalah mat salleh (expat)..

ada kolam ikan gak..siyes landscape yg sgt cantik --memang design ala2 resort :) me lom mandi kolam sbb tak bwk my swimming suit--tak sbr nak mandi manda heheh

.

8 comments:

Wan Amira said...

kampung orang kaya hehehe.. tapi memang sangat cantik kat sini :)

Nana said...

perghh ni kawasan mahal ni mz
rumah saya masa kecik2 kat tapak kampung warisan ni lah
situ la tempat main saya masa kecik2
masa tu warisan rimba ni pancur (ala2 sungai kecik ) tempat ktorg mandi manda

mama rifQy said...

wahhh...mesti mahai kan kondo ni!! pool pon mmg nampak sgt beshh

Eliss Mie said...

syok jugak kalau dapat sebijik kat sini :p berangan jer la :p

Eyriqazz said...

beberapa tahun lepas pernah pi parti kawan wife isteri kat sini..memang santai dan meriah...kalau bawah 300k dah beli ni,apakan daya almost cecah 1 million rumah di sini kalau tak silap..hik3...

mama tisya said...

mmg condo mhl ni...mmg cantik ala2 resort

Chekgu Azrine said...

lawanya..dan sangat peacefull

mama_umar_maryam said...

suke gile pool die mz,mmg resort theme!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails