Wednesday, 26 September 2012

Mari bermimpi

..rasanya semua org ada destinasi impian (selain Mekah&Madinah lah) :)


mr hubby nak pegi Turki
me--nak pegi Italy & Switzerland -- sbb nampak besh jer tgk Lisa-Yusry honeymoon dlm snow :p


impian uolls nak pegi mana?

 

11 comments:

~aYu~ said...

impian nak ke bumi mekah.. selain tu dapat gi mana-mana negara eropah pun dah bersyukur sgt. tunggu je lucky draw mana-mana ni. nak pegi sendiri ntah bila la dapat. huhu..

Den said...

nak pegi korea, yeahh!!

Myra Jay said...

Tak berani nak berangan tempat luar negara, cukup dalam Malaysia sebab tak berapa berkemampuan :)

Tempat idaman, Pulau di Sabah @ Pulau Kapas ;)

Zura@Iwan said...

mmg kalau boleh semua nak pergi ye dak...tp ikut pd budget...hehe..

Nana said...

impian nak g paris hehehheee

Chekgu Azrine said...

london!!

adianiez AIDA said...

byk dlm list aida nak gi. tinggal lagi tak ter pergi la MZ. anak2 masih kecik ni aida plan nak rata malaysia dulu. nak 100% kat malaysia baru gi luar malaysia hi hi hi... but, dream holiday aida ~ paris & switzerland. asben aida byk da gi oversea, belajar kat UK la katakan (jeles!).

Fazlinil Irma said...

nak pegi jumpa oppa gangnam..!! hehe..

AyuArjuna BiGoshh said...

mekah :)

transformed housewife said...

hmm byk tempat mcm Melbourne, Paris, London....

AkmaFaizal said...

xkisah mana2..janji leh naik kapal terbang. tapi teingin bebenor nk merasa pengalaman pegang salji, melihat salji turun dan main snow ski. bilalah agaknye tercapai...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails