Saturday, 1 September 2012

When he says : Tunggu org lain review dulu la

me sibuk2 ajak mr hubby pegi Legoland sbb nak guna vou tune hotel yg me menang ari tu and boleh gak guna vou free kids tix kids dari DL/Muchys tu..



then mr hubby kata: kita tunggu org lain pegi and review dulu lah, tgk besh ker tak tempat tu :p

then adik lelaki me (nizar pun) ckp dgn me --relax aaaa, kan baru nak bukak, buat apa nak tergopoh gapah pegi :p
so terpaksalah postpone plan nak cuti2 legoland :p

4 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

pastu kena sewa hotel sbb kat jbkan

transformed housewife said...

dah bukak ke? byk sungguh promosi tiket percuma utk masuk Legoland ni.

Ezna said...

nak pergi!!! :)

Merlyn Hasshim said...

kitaorg nak rasmikan bulan nov, sebab nak bagi jarak masa annual pass tu lama sikit, kalau gi awal-awal kan rugi la pulak.nanti jemputlah singgah kat rumah kalau dtg jb yer.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails