Friday, 13 July 2012

Tupperware & Simple Dimple | dua2 i sukaaaa


me dh selamat collect hadiah yg me menang dari magz Pearl AEON tu..
siap ada tag nama (laminated ni)

hadiah ni worth RM270..ingat nak jual lah :p sbb memang utk baby kecik ni..i tak de baby..ada 4 toys, babt gyym, dua beg baby--semua pun sgt cute!!


then me dpt set tupperware ni..siyes i like!!!!!!!


9 comments:

Nad @ MamaZN said...

kak suzie,
nnt bukak hamper brg2 baby tu nk tgk bleh?
mana tau kalu2 berkenan dgn beg n toys tu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Suziey...Tahniah!Sentiasa murah rezeki..Alhamdulilah.

Mon MonaLea said...

lama dah nak beli mangkuk tingkat tupperware ni. tak terbeli beli lagi

Mooniqueen said...

Tupperware yg Ada tangkai tu samalah dgn MQ... Hehhee..

Jaa said...

tahniah..bestnyer dapat gift n hamper...

AyuArjuna BiGoshh said...

simple dimple mine last time beg yg hitam mcm u tu i punya warna putih...so brg simple dimple semuanya i ks kat adik i heheheh

Em's Family said...

love tupperware.. kalau ape2 i memang appreciate orang bagi i tupperware.. congrats suzz

mama rifQy said...

menarek shadiah ni!! tupperware yg beshh

tiefazatie said...

wah..ebst2..tahniah sis!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails