Sunday, 8 July 2012

One good reason to shop @Tesco | 19 exciting prizes in total

..

me jrg shopping kat tesco sbb agak jauh dari umah me..me biasanya shopping kat giant ajer :p

then Tesco ada contest la plak...so nak kena cari masa utk beli groceries kat Tesco :) 21hb kita start puasa kan..so nak kena shopping brg2 dapur few days before that utk elakkan kesesakan melampau di mana2 hypermart or supermart pun :)


note : sbb jrg2 guna, me misplaced my tesco card, jenuh nak mencari, tak pun nak kena buat card baru ler gamaknya...:/

 

5 comments:

mummy_ayu said...

wah..menarik tu.Ayu selalu gak shopping kat tesco

transformed housewife said...

samalah. kami pun suka beli kat Giant. Hmmm maybe kena gi Tesco kat Paradigm Mall kalau nak masuk contest ni.

Nana said...

good luck! hehee

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

jusco jer tempat idaman dan pilihan..:)

tiefazatie said...

nie den lemah nie..sob2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails