Wednesday, 18 July 2012

obsesi terkini | tudung chiffon 3 layer

..

last weekend me ada beli 2 helai tudung chiffon 2 layer kat jusco..me beli kaler pink and kaler kuning/oren
then semlm, me beli online plak...me beli tudung chiffon 3 layer :) esok lusa dpt lah kot :)

ni lah pic tudung yg me beli..sbb nak matchkan dgn koleksi bj2 me yg kaler biru



me beli kat kedai kat FB ajer ni..

note : once upon a time, me tak suka tudung awning sbb rasa nampak mcm bibik indon..tapi sejak kemunculan tudung fareeda and tudung layer2 ala2 fareeda, me rasa ok jer kot me pakai tudung gini (tak rasa mcm indon heheh)
 

13 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

pernah kawan opis lama dulu cakap tudung camni cam orang indon, mmg asal dari sana, tapi telah diubai suai jadi cantik kan...indon2 pun indon la janji shantek

SyUhAdA said...

cantik..tp xde lg tudung jnis nie..

Mama Adam said...

mine is yellow! cantik!!!!

Chekgu Azrine said...

cantik je MZ pakai..pecaya la..hehehe

selamat bertudung awning..!!

AyuArjuna BiGoshh said...

me pun teringin beli yang fareeda tapi kena beli yang XL :)

Eliss Mie said...

hubby eliss dulu pun tak suka sebab byk yg jenis pendek kan, eliss beli yg labuh dia ok la.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

haha part bibik indon tue samalah kita punya rasa.. .. tp ila pun baru berjinak-jinak dengan tudung gini. baru ada dua .. rasa mcm ok jugak

εïз mummyHaza εïз said...

me pun dah start mengumpul 3 layer tudung nih... :) gara2 bosan duk umah time confinement hari tu, tu tershopping online pulak

keyboardkecik said...

keyboardkecik.blogspot.com

keyboardkecik said...

lompat si katak lompat

Ardini Humaira said...

samala kita kak :D dni suka gak

Nana said...

ahahha
sama la mz
xsuke tudung gini
sebab mcm mz kata
rasa mcm bibik indon
ktorg satu family pon
panggil tudugn tu tudung indon
mak saya pakai tudung ni
kadang dia nak kirim tudung
dia ckp blikan ma tudung indon hhahaa

Hani Shaklee said...

hahaha..mama ni lawak la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails