Wednesday, 18 July 2012

Aktiviti meng'google' nama sendiri

...

time boring2 tak de keje nak buat or time stress sbb terlalu byk keje nak kena buat, me pun google nama sendiri ngeh ngeh ngeh

then ternampak ada nama me kat website hotfm..tak perasan pun sblm ni...
bukan apa pun, winners announcement contest Nestle Everyday Warisan Bijak Ibuku yg me menang ari tu lah :)



note : uolls try ler google nama uolls...:) it's fun!


9 comments:

Ardini Humaira said...

hehe nama dni tak ado kat mana2... :D


p/s: kak nanti beli mingguan wanita cover lisa dan yusry taw.. ada kisah raya dni 1page dalam tu hik3 <--promote

Mama Adam said...

wahhhh... ingat u google kt google... erk, apa MA cakap ni...

yer la... as a lecturer, mesti byk paper, conference etc... so, mesti banyak nama u di mana2 :)

Ezna said...

yerp....selalu google...hihihi

Nieyl said...

wow!ade jgk tuh..hehe

Chekgu Azrine said...

hehehe..penah google..keluar blog sndiri..

yumielufya said...

wahhh..nama Yumie pun tumpang sekaki dalam blog MZ..tak pernah goggle pun nama sndri..huhu..apapun tetap happy sbb 4 pemenang ni semua kawan-kawan Yumie..sungguh tak sangka!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

haha.. nama ila kalau nama penuh nampak yg iklan keja ila incharge je kiki.. contest tak de..nampak sangatle bukan comper tegar..haha..menang ciput2 jer

Nana said...

hahah saya google bese nye
kuar gambar menang safi tu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

selalu google kalau boring2..
dan tak sangka sebenarnya cerita kemenangan contest kita keluar akhbar itu ini...sebab jarang baca akhabar kan...tapi memang fun!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails