Tuesday, 3 July 2012

Peluang cuti2 USS FOC | silalah join Contest Anakku-prizes for 20 winners

..

 ari ahad lps, kami pegi Anakku The Curve--final trip shopping2 guna voucher--dh tinggal RM160 pun utk dihabiskan..then ternampak promo contest terbaru kat anakku



menariknya hadiah cuti2 USS tu!!!

nilah borang contest...actually dua date 30 june now extend sampai end of july, POP RM60


tapi kan.....utk baby yg umur 2 thn ke bwh ajer...tak dapek me nak join :P

ramai winnersnya ie 20 org finalists ie semua akan dpt hadiah cuti2 USS..siyes BESH!!! so saper2 yg ada anak 2 thn ke bwh...silalah join..make sure pic sgt cute--guna DSLR and outdoor PS will be an advantage.. biasanya kalau PS outdoor or studio PS, baby akan nampak sgt ceria, happy and nampak kulit cerah (utk baby yg kulit biasa2 mcm my boys)..kalau snap pic dlm umah biasanya nampak kulit gelap :p --that's a fact

siyes sgt besh kalau pegi USS FOC :) :)

 

14 comments:

msredcheesecake said...

BULAN JUNE JE KE?

Wansteddy Tales said...

hati dah terdetik nk masuk butik anakku, tapi xjumpa pn promo @ form cnts ni kat alamanda anakku. nasip baik la cnts ni extend kan :)

Eyriqazz said...

huhuhu...boleh cuba ni...

mamaRIFQY said...

mz..kalo 2years ke bawah..means 24 bulan ke bawah..atau 2tahun lebeh leh join lagi?? hehhe....( dengan harapan iqy leh join..tapi rase cam xvalid je kan??

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ari2 kita tengok flyer ni, sbb ari2 pi the curve time lunch...bestkan kalo dapat poie..

intanloveamir said...

apsal intan xtau pn contest nie...huhuhu...nak join lerrr...

Chekgu Azrine said...

xda anak bawah umur 2 tahun..huhu

AkmaFaizal said...

adeh..tak leh join gak..kena tunggu baby kuar dulu..dah overdue ni..entah bila mau kuar...huhu

Em's Family said...

emir lagi laaaaaaa tak bole join

Mama Adam said...

alhamdulillah.....
rezeki mama & anak yatim tu juga

Alams Legacy said...

suda join....hopefully win USS...berangan...
alhamdulillah i baru je dpt baucer 200 dan hamper 300 from anakku....contest thn lepas rasanya

tiefazatie said...

bestnya tue..hee

mama tisya said...

best la kalo adiah uss tp utk ank bwh 2thn ek...

Hanim said...

Bestnya kalau dpt join. Tp ada chance nk menang ke kalau bby tak comey...huhu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails