Tuesday, 24 July 2012

Bonus raya untuk kakitangan awam | menanti penuh pengharapan

..moga2 adalah bonus utk civil servant thn ni :)..PM belum umum/declare kan??--cuma kepoh2 CUEPACS kata tgh discuss...:)
so kebanyakan kakitgn awam (temasuk MZ) memang berharap gak lah...kalau tak de bonus, terpaksalah rolling gaji bulanan utk bajet duit raya & persiapan raya..

entry pendek sbb MZ ada 2 meeting ari ni..*sigh

5 comments:

Chekgu Azrine said...

insyaAllah mZ..ada rezki kita nanti..

mummy_ayu said...

amin...tu la harap2 ada la good news

Wansteddy Tales said...

mudah2an adalah bonus tahun ni. dan harapnya biarlah ganjarannya lebih besar dr thn2 sudah

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

berharap jugak moga ada bonus utk k/tgn awam. dah la gaji bulan ogos awal 13hb, kalau ada bonus dptla cover akhir bulan ogos kan..hihi

mama amana said...

bharap bos bagi lebih dari gomen.. haha tamak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails