Thursday, 5 July 2012

Money CAN buy happiness

...

happiness = when we buy something that makes us happy..

so happiness for my kids bila mama beli toys yg diaorg sgt suka..cthnya beli toys transformers dlm USS..kecik ajer pun sizenya

adik punya kaler kuning, abg punya kaler merah, harga sebijik 10 SGD (RM25) so dua bijik transformers kecik harga RM50--kira souvenirs USS utk my kids :) :) bukan selalu dtg USS pun kan :)

budak2 kan suka apa2 yg baru...main sehari dua then dh tak excited dah  naik main..tunggu toys baru plak ker...ha, kalau nak toys mahal2 or byk2, kena tunggu mama menang contest/menang duit/voucherlah lah hehheh

sajer nak tepek pic ariff buat muka :p -- he's always be my baby (sbb me tak de baby kecik kan heheh)



 my 2 lil heroes :) Mama love u so much!

 

7 comments:

Ezna said...

comeynya muka macam tu lil ariff. Kalau aunty tengok masam je muka dier....

Nafisa81 said...

tu buat muka pa tu??? tunjuk perasaan ke happy?

Nia said...

sweet aje. seronokkan bila tgk anak2 happy :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

samalah arief ila tue dah nak 3 tahun tapi rasa mcm babay lagi sampai pakcik ila ada yg cakap "nie dah 3 tahun? apasal manja sangat!" kiki

Chekgu Azrine said...

comel je anak2 u.. banyak ikut muka MZ la..hehehe

Hanim said...

Kecik banget toys tu. so cute.Mcm miniature.

Hanim said...

2 org ank buah yg ku rindui. Hensem n cute. Muahhh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails