Friday, 6 July 2012

Anniversary dinner | suggestion please

..

MZ & hubby will be celebrating 8th wedding anniversary this coming 16th July..less than 2 weeks from now

so masih tak sure nak mkn kat mana...kalau tanya mr hubby mesti dia akan ckp mkn kat nandos pun okey :p

kalau boleh MZ nak mkn ka tempat yg agak spesel tapi within budget la..emmm..

last year time besday MZ, MZ mkn2 kat Haven Restaurant kat atas bukit tu (betul ke MZ dgr tempat tu dh tutup
and MZ dh pernah mkn dua kali kat Bambu Restaurant..

emm..

tq in advance for any ideas/suggestion :)
 

11 comments:

mama tisya said...

a'ah dh tutup kt haven tu...aritu ada lalu smua kawasan tu mcm disita gtu...try la p mkn restoran berputar menara kl sambil mkn bole tgk view kl..hehehe...fullhouse wangsawalk ok gk, bumbu desa pn ok

Nana said...

nak suggest

http://www.subak.com.my/
intai-intai pon ok gak

amirah said...

16th july is my husbd's bthday..huhu..pun tkde idea nak bg hadiah or makan kat mana

Nad @ MamaZN said...

emmm
kat menara kl? ;)

Eliss Mie said...

Restoran Berputar Seri Angkasa, Menara KL nampak menarik jugak :) tapi me belum cuba lagi la.

Chekgu Azrine said...

hmm.. takde idea la MZ..jarang makan utk anniversary..pity me!!

Ezna said...

kat garden..... kat fullhouse....

Ardini Humaira said...

dni pun tatau kak. hehe.. sebab tak penah dok sana.. tatau tempat2 best :D ALhamdulillah dah nak sampai anniverssary. semoga sentiasa bahagia, kak..


p/s lama tak datang sni.. dni tuka emel baru kat blog. tu bloglist ilang segala.. ni baru dapat jejak akak balik :D

Fauzan Suhairi said...

Chilis. TGI Fridays. Tony Romas. Garden Sunway pun okay. or Full House. Kunang-kunang. Bora Ombak.

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

wat suprise candle light dinner..masak sendiri..wat masakan yg plg special.. hehehe..pastu wat delivery bunga ke masa ayah ngah kat umah tp c.ngah xde kt umah masa tu.. hehe..

Matjoe said...

nasi kandar zainul. hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails