Monday, 2 July 2012

Ada apa dengan Jurassic Park | basah lencun then sila bayar utk jd kering

...

then kami singgah kat Jurassic Park --time ni kami semua dh sgt2 kepanasan..masa ni dlm pukul 2 pm gitu...papa berpeluh mcm mandi, my kids pun dh merah2 muka...me plak kaki dh rasa ala2 longgar nak tercabut hehheh me tak tahan sgt kalau jln kaki byk2 :p stamina kureng sbb dh lama tak pegi aerobic :p


plan asal nak naik Rapid Adventure ni...ie naik boat sefamily, boat bulat pusing2 mcm kat Sunway Pyramid tu..tapi kami tukar pikiran ie tak jd naik sbb queue sgt panjang and semua yg dh siap naik memang nampaknya basah lencun...tak sanggup nak berbasah2 lah plak nanti tak selesa sbb byk lg nak round2 USS ni

tgk ajer ni..tak larat dh nak naik sbb dh penat sbb cuaca panas--lg panas dari Msia sbb Sentosa kan pulau....teringat plak kesejukan melampau di Disneyland Paris

nilah tempat mengeringkan diri setelah basah lencun kalau naik Rapid Adventure tu...kena bayar hokeyyyy SGD 5 kalau nak keringkan diri anda

ada jer yg gunakan service DRYING PODS ni...


 

11 comments:

Chekgu Azrine said...

Semua kena byr je kan?

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

siap ada tempat keringkan bdn.cool =)

Ezna said...

1 day nanti i terjah sini :-)

Myra Jay said...

Semua benda kena bayarkan kak..
Takdak dah yg free ;)

Shariman... said...

x best pun naik mende tu, pening kepala je..

Pusat Bahasa Pelangi said...

masa pergi dulu tak ada pun benda2 ni...:(

Nur-nba said...

Kak Suzie, masa pergi dulu masih belum ada lagi ni.. Dalam pembinaan.. Mesti seronokkan.. Kalau ke USS, memang kena bawa baju spare..

tiefazatie said...

wah..moden tue..byar sgd 5..adeh..mhl2..

mama tisya said...

dlu time kita p tk prasan lak drying pods tu...baru kot...hehee

mummy_ayu said...

wah..canggih tu..ada plak tempat untuk keringkan badan yer..

shera haifa said...

kat jurassic park xde gambo. sedih..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails