Thursday, 26 July 2012

Terapi di hari gaji

..
semlm hari gaji utk org2 yg keje gomen termasuk me

dpt gaji bayar utang..
so baki slps bayar semua liabiliti (loan umah, loan keta, personal loan, yuran zharfan+ariff, insurans, bil2 yg agak byk itew), so balance yg agak seciput itu, lil portion of it me guna utk beli apa2 yg me perlukan/berkenan--actually mr hubby yg bayar bil2, so me akan claim balik bila mr hubby dpt gaji :p

so semlm me telah berjaya meREMBAT sehelai tudung chiffon 3 layer--ada byk gak dijual kat booth2 kecik kat giant bt caves..
harga bwh RM100 ajer--design ala2 fareeda
lom sempat snap pic

memang tgh dok obses dgn tudung 3 layer ngeh ngeh ngeh

salam 6 ramadhan uolls
uolls dpt gaji buat apa yer...

 

5 comments:

Em's Family said...

mira bayar hutang piutang dulu.. :) lepas tu pandai2 la nak buat ape untuk raya ni

Mama Balqis+Annisa said...

sama macam kak suzi jugak...setel dulu loan2 yg ada, bil2, keperluana anak, keperluan rmh then barulah boleh nak bershoping2 barang bukan keperluan....

mama tisya said...

nanti snap la gmbr tudung 3 layer tu nk tgk

me suya said...

Suya pun sama.. Cuma setakat ni Suya masih belum terikat dgn apa2 hutang.. so guna langsaikan tggjwb ie bg mak,saving,bg adik2 etc.. Then baru gagah belanja utk diri sendiri

Chekgu Azrine said...

sama mcm MZ.. bayar segala bagai bil sndiri.. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails