Thursday, 26 July 2012

Minuman kegemaran di waktu berbuka & bersahur

..
so far dh 5 hari berbuka, time berbuka me minum air cincau, ada gak selang seli minum pineapple juice and orange juice

ada last few days mr hubby beli air kelapa--then me dgn tak sengaja telah terjatuhkan plastik yg berisi air tu, abis tumpah..siyes sgt careless..melayang RM4 sbb mahal air kelapa pure kat KL ni..memang rasa sgt bersalah sbb takut mr hubby kempunan nak minum air tu..:(

time bersahur, me minum horlicks, kdg2 minum teh suam ajer...

jauhnya teh ni dtg--dari paris tu..me amik teh ni masa me stay kat Hard Rock Hotel Singapore


what's ur fav drink?
 

7 comments:

Chekgu Azrine said...

milo panas..tembikai susu or carrot susu.. hehehe

Peri PiA said...

bandung soda :)

batuk dah ni,uhuk2

SURIA AMANDA said...

kat Paris jer ada....kalau dah abih caner?

Eliss Mie said...

air soya atau air tebu :)

Nafisa81 said...

sirap cincau...soya cincau..teh o cincai...air cincau...

Affieza said...

byk sbnrnya sirap, soya, cincau

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita tak kisah air ape pun jalan, janji hilang dahaga, takat ni minum air sirap biasa je...kami sekuarga yang sempoi k..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails