Tuesday, 17 July 2012

Because my other half is 'hantu' durian

..

otw pegi cuti2 gambang sabtu lps, punyalah byk stall jual durian tepi jln..mr hubby dh tergoda, then berhenti lah..beli & mkn terus...ni durian D24--sekilo harga RM12 (sekilo tu timbang termasuk kulit okeyy)

me bukan 'hantu' durian, tapi mkn gaklah, paling byk 2 ulas me boleh mkn :) :)
mr hubby boleh mkn beberapa bijik sekaligus ;)

note : teringat kat arwah ayah yg sgt suka kan durian, ayah siap buat kebun durian lagi kat kg...
 

13 comments:

Errah said...

sedapnyer...nyum nyum...kalau dkt rumah i wajib hari2 ada durian sbb maan dengan budu..hehe

Jaa said...

adus, sedap la plak tengok...

Nieyl said...

ala....sedapnyer....kite hantu durian....2 biji pun boleh abis...hehe

Eliss Mie said...

eliss pun merasa jugak weekend hr tu :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam MZ..perghh LM hantu durian gak ni.bg D24 atau ioi jap je LM belasah

AyuArjuna BiGoshh said...

me pun hantu doriyan gak hehehe

Ardini Humaira said...

kak..
dni dah preggy 7bulan lebih... tak penah makan duyan.. now tengah teringinnnnn sangat nak makan. sobsss... slalu tengok duyan.. tapi tak terluah hasrat hati ke asben yg dni nak makan. tatau nape...

Chekgu Azrine said...

tak blh makan jugak.. tak tahan badan.. nanti mulala tak blh bangun..berat kepala..huhu

me suya said...

Suya pun suka durian, tapi kalau durian tu dah diubah bentuk ie masak kpd hidangan lain.. terus xleh makan daaa

Ummi AmnaAmzar said...

aduss..kecur air liur den :-)

Mama Adam said...

hihihih.... try la musang king / kunyit pulak. hihihi

Mrs Ledibet said...

halamak durian..larikkk..tak bole geng nih hehee

Pusat Bahasa Pelangi said...

Hohoho...my hubby hantu durian..sampaikan anak2 pun dah ikut jadi hantu duarian..ahad lepas bawak staff keluar makan seafood dan otw balik singgah pesta durian..tak sangka my staff pun hantu durian jugak...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails