Thursday, 12 July 2012

Rezeki menang voucher Giant

..
 me menang conso ajer, hadiahnya RM500 voucher Giant, nak kena pegi collect kat office Nestle 23 july nanti..kebetulan stok diapers ariff dh nak abis, boleh shopping brg2 my kids ;)


contest ni due dec 2011 lagi, slogan based (slogan in BM)--me antar 1 entry ajer sbb tak berapa berharap pun, lebih2 lagi borang drop dlm box kat Giant ajer...sangkut hadiah conso--rezeki anak2 me ni :)

anyway Nestle baru ajer contact conso winners...yg GP winners nama Cikgu Ismail (pro comper), dh lama dpt hadiah pun (travel vou RM20k tu!!!) :) syoknya tgk org menang GP ;) moga2 nanti turn me plak :) amiin

syukur Alhamdulillah...
 

4 comments:

Nieyl said...

best nyer la kan...bler join contest..pastu menang...hihi~ congrate kak..:)

AyuArjuna BiGoshh said...

bet giler...hidayat pun mng ni jugak..tahniah beb :)

Cute Mum said...

tahniah..
me belum sampai lagi tahap nak menang contest offline..
kena teruskan usaha lagi walaupon sekarang dah limit sangat contest yang join..
lebih banyak masa dihabiskan untuk persediaan baby..

tiefazatie said...

murah rezeki sis nie..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails