Monday, 9 July 2012

Beberapa org dh tgk, me sendiri lom tgk :(

...
time WHI bersiaran, me kat ofis, so tak dapek nak tgk apa2 iklan promo..
and kat umah pun mcm jrg tgk TV3 kalau time me ada kat umah sbb my boys tgk astro ceria

just now my jiran tegur, ckp, eh u menang susu yer masuk tv..

and last 2 days, ada kwn fb sms me, ckp benda yg sama
ada kwn FB tulis kat wall gak
and ada my student tulis kat wall FB me gak

me sendiri lom tgk promo gazette Nestle Everyday utk WHI tu...
teringin nak tgkkkkk....
cian me :(

promo tu psl NI and NI


 

14 comments:

mama tisya said...

iklan nye kuar time opis hour je ke??

Aju Mohit said...

wahh seronoknya dapat masuk tv ye mz, mz aju masih lagi nak kekal di bloglist mz, boleh tak tukar link aju tu kepada

http://ajumohit.com/feed

sebab sejak tukar ke wordpress ni semua entry terkini tak update di blog kawan2 tq ye mz

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

me too jarang tgk tv..keluar pagi balik malam..malam2 dalam bilik selalu layan HBO, atau FOX jer...

rahayu said...

ibuayu ada gak tengok promo dia..siap cakap dengan suami kawan blogger ..tapi blogger tu tak kenal ibuayulah ibuayu je kenal dia...hehehe tumpang suka

Nad @ MamaZN said...

saya penah tgk ;)
dah banyak kali jugak, hihi
12julai ni nk tggu WHI plak =p

Mama Adam said...

Owhhhh.. Seronoknya! Nk tgk!!!

Nana said...

femes kawan2 kita ayu iklan jacob dah kuar tp xtgk lg
mz pon iklan dha kuar gak

Kak Aya said...

sama la , kak aya pun belum tengok w/pun mcm nak tengok sgt sejak baca entry shooting hari tu.

DeQWa said...

dasyat MZ skrg suda glamour...hiihi...
promo untuk masak bersama ibu yg dgn aleya pn dah kuar..hihihi...
12hb nie kan tayangnye....best2

Ardini Humaira said...

waaa tahniah kak ! :D
bestnye masuk tv

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

setakat nie ila cuma dapat tgok ayu zam zarina jacob je.. mz & yumie tak dapat tgok lg

yOn nOy said...

Saya suka baca blog akak..asyik menang peraduan je kan..memang betul2 bertuah..saya pun dah ter"jebak" dengan peraduan...td masa kat hospital ter"tengok" iklan nestle akak..12 julai nt kan siarannya..

Nur-nba said...

Nur jarang menonton tv.. Tak pernah tengok lagi..

tiefazatie said...

ala..ifa pun xdpt tgk lg nie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails