Tuesday, 3 July 2012

Kami posing2 dgn Alex, penguin, Gloria | @Madagascar - truly the best of USS

..

lepas settle tgk Water World stunt show, kami pegi Madagascar plak...rezeki kami sbb masuk jer kat sini, ternampak org beratur utk posing2 dn character2 Madagascar..apa lahi kami pun beratur gaklah tapi kejap ajer sesi posing2 ni, kami antara org2 terakhir..nasib baik sempat gak..ni penguins

ni Gloria the Hippo

ni heronya..Alex :)

ni King Julien, ni me snap masa dh siap sesi photoshoot, weolls kejar character ni sbb dia nampak mcm kesian kami tak sempat posing2 hehhe


Ariff penat& lapar--minum susu dulu!!

ni restoran/cafe dlm madagascar..ada tanda halal ni..masa ni kami dh kenyang sbb dh mkn dlm cafe far far away

ni souuvenir shop dlm madagascar




 kami naik ride ni lah..siyes sgt besh!!!!!

ni ada corner utk studio photoshoot-me beli gak picnya harga 12 SGD sekeping, sebagai kenangan kan


 ni ride on ala2 merry go round..me naik dgn zharfan



ni masa beratur utk naik a crate adventure tu (ala2 small world dlm disneyland paris)...siyes penat beratur lama tapi worth it lah :)

ada apa atas pokok tu...hubby yg snap ni..unik kan

 

11 comments:

Chekgu Azrine said...

Bestnya..dan sgt cantikkan uss ni..jeles!!

lov-note said...

wahhhh bestnyer dpt jenjln kt tmpt best cmni...

mzt ank2 tu sonok gile..mak pak pon same kan..heheheh

pss : wish to b thre smdy...

AyuArjuna BiGoshh said...

memang unik :)

Ezna said...

amboiii kemain peluk lagi singa tu yer...hehehe...mesti singa jantan sebab nama Alex...hehehe....kalau i lar mmg tak lepas peluang bergambar dengan cartoon character ni!! Dania tak takut. Sure kalau ada ekor ke per....dia tarik2 nanti. Hehehe...

Amieylee said...

Heee best sgt kan...
atas pokok ada plane yg mcm cerita madagascar tu heeeee cantik kan depa buat semua tu...

Nana said...

adui comelnye
klw mia tgk mesti suke ni

tiefazatie said...

wah...best2..

mama tisya said...

tk sempat tgk show i love to move it ke??kita tk naik crate adventure tu cz tisya dh ngantuk dlm stroller

mummy_ayu said...

wah..seronoknya..lama tak jengah sini..dok cover bali baca trip akak gie USS ari tu..seronok la arif & zharfan yer..

shera haifa said...

alaa time g ritu xde jumpa lak ngn alex n the geng..

Hanim said...

Best nya bcuti kat sini. Sgt teringin tp apakn daya. Huhu....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails