Thursday, 19 July 2012

Hasil rembatan online

..
ari tu MZ ada buat entry psl MZ beli bj t-shirt ala2 dress online..
MZ dh rasmi pakai masa pegi cuti2 Gambang tu

so MZ suruh mr hubby tlg snap ;)



loose gak actually ni, so tak nampak body lah and kira sgt sopan gitu ;), MZ amik size L, kalau nak yg ngam2, MZ kena pakai size M

note : ari ni rasanya tudung 3 layer yg MZ beli tu sampai..tak sabar nak try pakai hehehe


15 comments:

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

shantek & berkenan...

amirah said...

cantik...

Eliss said...

cantik, macam remaja pulak :)

AyuArjuna BiGoshh said...

sib baek tak beli klu tak sama hehehe

Chekgu Azrine said...

Eceh..chomel jek MZ!!

SyahNas80 @ Nana said...

ak ah sangat cantek..nak try beli online tapi tak berani lagi takut tak ikut saiz sebab kite ni gemuk hehe..

Nana said...

wah kiut la siap ada ropol2

Fai Nardir said...

cantik la kak.. :)

Unknown said...

MZ!!! nak tanya..nak x tudung 2 layer na..na pakai skali jer mms dinner..and na xpakai dah...entah..xsuke sgt nak pakai..kikiki..nak x?? na bg free jerr..bg feedback kat na ye

Ezna said...

comel!

eiela said...

saya baju tak berani nak beli on9. takut terlebih besar.

DeQWa said...

beli kt mn akak...kasi link nk tgk jugak...cantik...

Ummi AmnaAmzar said...

Baju ni ade utk ibu dan anak.. :-)

eija_sweetmama said...

cantik n sesuai ngan MZ :)

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

cik ngah beli kat ne baju ni? comey ah.. nak website dia kalu ade..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails