Sunday, 1 July 2012

Hope & faith

ye...

never lose hope in whatever we do..


hope #1 : nak try preggy, tapi nak kena remove implanon--nak remove implanon rupanya agak costly..:( (me dh try call and tanya Ampang Puteri..1st consultation pun dh RM180 tak termasuk the actual removal procedure..so tak sure bila boleh proceed with the plan..

hope #2 : nak menang besh2 sbb tgk kwn2 comper  nama Afifah yg baru menang cash RM30k (lucky draw), deep in my heart memang teringinnya nak menang mcm tu...( me antar bykkk entries utk contest yg sama tapi Tuhan belum mengizinkan me utk menang..)

hope #3 : byknyaaaa research & publication (keje office daaa ) yg tertangguh and nak kena disiapkan ASAP...


note : in case ada yg notice, wef yesterday morning, i purposely delete my list of winnings yg tidak seberapa itew.. ...memang i have a valid reason for doing that...let all those winnings be my personal list sweet memories in my heart ajer lah rather than appearing as a list on my blog



 

9 comments:

kak tini (umialya) said...

kos Implanon removal di LPPKN cuma RM100

Nur-nba said...

Salam..
Kak Suzie, Nur baru perasan yang akak dah remove winning list tu.. Mesti ada sebab akak remove..

Nur doakan agar semua impian akak tercapai..

Ezna said...

u buang list tu? larrrr.....anyway sure u ada valid reason kan....suka kata2 ini!!!

Chekgu Azrine said...

Semoga berjaya dgn apa yg diidamkan ye MZ..

Pusat Bahasa Pelangi said...

Pasal list winning tu, rasanya mesti MZ ada sebab yang kukuh kenapa remove kan...kalau ayu, salah satu sebab ialah keselamatan..yer lah manalah tahu ada mata2/ stalker yang tak diingini kan...lagi satu takut ada org dengki pulak..walaupun niat kita bukan nak menunjuk2..tapi hati manusia ni tak ada sapa yang tahu kan..

Zila bini Aje said...

aik..kenapa nak remove pulak...
FYI, saya mmg dengki and jelous dgn MZ...huhu selalu menang...then atas sebab itu, saya pun try gak ..Alhamdulillah, first time menang tiket wayang, then followed by samsung note...

kalau MZ remove, nnti tak de dah rase dengki saya pada MZ...tak de motivasi lak nak join contest2 ni...

Apa-apa pun, thanks pd MZ sbb being my inspiration dlm contest2 ni..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

berharap nak menang jugak (Hope#2) ..hehe

'Izique said...

insyaallah..

1) for implanon, u boleh try buat kt hospital kerajaan coz you r gov servant kn, should be a lot cheaper than private...

2) pilihan bijak tok remove that list coz maybe boleh membuatkan org lain jeles.. ape pon, rezeki di tangan Allah... sentiasa doa dan terima ketentuannya....

tiefazatie said...

my hope..nak gak merasa mng2 offline contest nie..tp rezeki blum ada lgi..xpe..usaha lagi kan2..hee

ok je remove tue sis..mana tau ada org sakit hati ke apa ke kan2..but..buat n3 macam biasa still ok tau..jgn xbuat lak..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails