Wednesday, 11 July 2012

Heartbeat masih di hati | tiba2 ter'check' and tertengok amount

...

once upon a time me aktif dgn HB..then dh lama dormant HB me ni..
semlm tiba2 rasa mcm nak check akaun HB..


then senyum2 gaklah tgk ada RM141 as current amount..dh boleh cash out pun ni...emm..kalau rasa nak cash out nanti me cash out :)--tq uolls yg sudi click2 my HB banner tu ;)

HB uolls masih hidup ker..or hidup segan mati tak mau hehheh
 

8 comments:

Chekgu Azrine said...

Dh lama giler xcek..n xpromote pun suruh click..hehe

Myvitrd said...

dah lama kena band sebab tamak sangat.. hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mati terus kiki

Ezna said...

wahhh jadi duit untuk blanjer raya ni suzz...

ms.antz said...

lama dah tak check...

mama_umar_maryam said...

debar2 nk tgk rm mz kt hb hahahaha

Nur-nba said...

Tak pernah ada akaun HB.. :(

tiefazatie said...

wah..untung2...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails