Thursday, 19 July 2012

The pool | kat mana nak antar kanak2 belajar berenang yer..

...

entry cuti2 gambang lagi ni...
my kids setiap kali dtg hotel/resort, agenda wajib ialah terjah swimming pool..me siap bwk 2 pasang bj mandi each for both my boys ni

kat gambang resort ni, swimming poolnya terletak di bangunan utama ie sama bangunan dgn lobby/reception and main cafe

swimming poolnya--two third for kids okeyy!!!!









ariff sgt excited!! senyuman keriangan tu..perhatikan zharfan tgh syok buat mcm2 aksi float kat belakang tu...

my zharfan sgt sukaaa air..dia dh pandai float pun...fast learner ni..so dia request nak masuk kelas belajar swimming...
me tak tau nak antar zharfan belajar swimming kat mana kalau area gombak ni..
nak kena google or tanya kwn2 FB kot..or may be any readers yg ada suggestion?

10 comments:

Chekgu Azrine said...

kat melawati ada..tak tahula jauh x utk MZ..

kakchik@ella said...

masa aiman kecik dulu pun dia pantang nampak swimming pool. dah besar ni dah tak heran dah. so, KC dah boleh skip swimming pool from holiday's agenda.

AyuArjuna BiGoshh said...

klu kat PJ banyak class swimming

Ardini Humaira said...

deen lepas tengok kisah datuk sheikh muszaphar punya baby berenang dia dok cakap nak hantar anak kami berenang gak hehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita pernah pi 2 tahun lepas, rasanya time tu baru bukak...

Eliss Mie said...

kalau shah alam ni, ada stadium renang. situ ramai orang belajar berenang. kat sana tak tahu la!

Mila@Rimbun said...

Boleh try kat Consist College kat Ulu Kelang, diorg ada banyak level, untuk dewasa pun ada. Last month hantar anak belajar renang kat Putrajaya, tp lepas ramadhan ni nak hantar kat Consist ni je lah.

Mila@Rimbun said...

borang boleh download kat sini http://consist.com.my/pdf/ccenter/swimming_form.pdf

Ezna said...

ehmmm Dania takut berenang. Haishhh payah ni. So siap la float bagai....

Fauzan Suhairi said...

Oh dekat uia kan ada. Yang belakang padang kat male sport complex tu.
Memang every weekend ada class swimming for kids.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails