Thursday, 5 July 2012

Saper yg lebih2 excited jumpa Woody woodpecker

..

hehhe MZ ler--sbb my kids bukan kenal sgt pun semua character kartun kan...:p

MZ sgt teruja sbb terjumpa Woody ni time dh nak kuar USS tau..ni kat dpn Universal Studio Store (kedai souvenir)..time tu MZ nak beli souvenir..so apa lagi MZ ala2 berlari2 anak emak cepat2 q utk posing2

yg watak female tu tak tau plak nama dia apa..comel pakai skirt pink tu...


and here are some random pics dlm USS

my kids dlm double stroller...


ni masa nak kuar USS dh ni..time ni pukul 4.30 ptg..

 

6 comments:

Huda said...

Seronok kan..saya nak pergi sini jugak nanti, iallah lepas raya..

mama tisya said...

wah dpt jumpa sepasang lg..kita jumpa awal pg tp sorg je la..yg skirt tu tk jmpa tp rsnye belah ptg kot yg skirt tu kuar cz adik kita aritu pn ptg gk die posing...oh awalkuar...kita kul 6 lebih baru kuar

al-lavendari said...

melihat gambar2 tu teruja nak pergi .. cuti sekolah hari itu anak dan cucu dan pergi. seronok dengar cerita dia.

bila pulak nak pergi sendiri .. entah.

saya tak MZ dalam entri saya hari ini. silalah berkunjung. tk

Ezna said...

i pon akan ikut jejak langkah u. Berlalri lari emak!! keh keh. memang le anak2 u tak kenal woody tu sebab kartun tu zaman kita. Hehehe.....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau ila kan muka exited mmg tak leh sorok haha

Chekgu Azrine said...

senangkan ada stroller tu..senang nak carry budak2..tadela dorang penat..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails