Saturday, 28 July 2012

Penutup July yg indah | BIG WINNING : Won perabot Fella Design worth RM8k from Airwick Contest

..
 lebih kurang pukul 5 pm ari khamis 26 july 2012, me dpt call...one chinese lady, mula2 dia tanya u ada join contest Airwick kan..dia sebut airwick tu mcm tak clear so at first i belum sure and blur2 so i just ngaku ajer ckp yes yes hehheh sambil cuba recall balik contest mana..

then dia verify my name, ic, address..then i dh ingat dh contest yg mana masa dia verify details tu, then dia ckp congrats u are one of the winners
then i ckp i menang hadiah yg mana yer..sbbnya ada 5 GP winners and 10 conso winners, and the dia ckp, "CONGRATS U WON RM8K voucher fella design"

nilah contestnya...kena beli airwick and kena buat slogan gak

close up hadiah..

syukur alhamdulillah..rezeki menjelang hari raya :) dh agak lama i tak menang apa2 yg BIG, last yg big i menang adalah yg i menang hotfm nestle everyday tu lah...

so i nak kena pegi colelct voucher fella tu ari isnin nanti, so tak sure lg apa t&cnya..kot2 dh ada specific brg2 yg kena redeem or open voucher :) apa2 pun me sgtlah teruja..terus call mr hubby and my mom, then i update status kat my comper frens (closed group) :) dlm group tu memang compers yg hebat2 yg selalu menang hadiah2 grand, me rasa kerdil ajer sbb jrg2 menang :)

syukur alhamdulillah :) :)

 

14 comments:

Gieyana said...

congrats..rezeki utk raya..:-)

Zefa NorAsmara said...

Tahniah MZ.. :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Suziey.TAHNIAH!

asfiedaimpiana said...

Tahniah sis...

mummymer said...

oh my, this is really Big winning : bestnyee Congrats

ibu emir

nEa FleriDa / nIL said...

tahniah kak :)

Anne said...

wah..tahniah

me suya said...

Tahniah mz. rezeki raya.. happy for u :)

kakchik@ella said...

congratulations suzie. RM8K winning is real big.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

suzzzz ila pun dahla,a tak menang btw tahniahhhhhhhhhhh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dah lama

mama tisya said...

tahniah..raya ni bole tambah2 decoration dr fella

AyuArjuna BiGoshh said...

congrats beb

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah best hadiahnya tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails