Tuesday, 17 July 2012

My Tiffany

..

semlm me, mr hubby & kids kuar dinner sbb meraikan our anniv..dinner kat mana..hehe tempat kegemaran mr hubby lah sbb katanya kalau mkn kat tempat yg dia tak biasa, dia tak puas ati and tak enjoy the food to the fullest :p

then mr hubby bagi duit suruh me beli apa2 yg me nak--me ada ckp me berkenan handbag denim (ada jual kat KLCC), then mr hubby kata nanti me pegi beli yg tulah..then me kata tak perlah, bkn berkenan sgt2 pun, sajer gatal2 nak beli beg time cuci2 mata

then pikir punya pikir, tak tau nak beli apa..so last2 me beli brooch ajer lah..kira kenangan anniversary ke 8



brooch ni brand Tiffany, me beli kat jusco, harga bwh RM100 ajer ni..me suka brooch brand ni sbb very good quality in terms of shining and designnya ..and then salesgirl yg dok melayan me time pilih2 brooch tu tu sibuk explain mcm2 kat me psl kelebihan brooch ni berbanding brooch yg tak de brand, cthnya batu permatanya imported bla bla bla  :) :p :p


so duit balance yg mr hubby beli me simpan dulu lah --rasa2nya nak beli POP utk contest boleh gitu ngeh ngeh ngeh :p sbb kalau menang hadiah contest, kira hadiah anniv lah tu :p :p aci tak 

anyway, for me, celebrating anniversary it's not about hadiah material, yg penting ingatan, kasih sayang, appreciation..and..tiba2 teringat lirik lagi Westlife -Flying without wings..
"for me it's waking up beside u, to watch the sunrise on ur face, to know that i can say i love u, in any given time or place..."

note : dlm hati terasa nak beli sehelai tudung fareeda..cuma tak pernah pun pegi butik fareeda...so tak sure nak beli ke tak...kalau bajet below RM200 dpt ker sehelai tudung fareeda yg cun agaknya...
 

9 comments:

mama tisya said...

cantik brooch tu....try la p butik fareeda tgk mana yg sesuai..kita anniversary jrg2 gk bg adiah cuma slalunye mkn2 or p holiday

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dua kali da bca mz teringin tudung fareda.. hihi

Chekgu Azrine said...

Harga satu tudung fareeda sehelai rm165-180..not exceed rm200..boleh cri kt fb je mz..klu g butik dia jauh kt bangi..n beratur pnjg if u go on weekend..huhu

@YUNID@TI said...

tul la... cantik brooch tu.... anyway tahniah... wed. annvry

Pusat Bahasa Pelangi said...

wahhh..seyes dangat cantik brooch tu dan nampak high class..

huaaa..saya baru jer beli tudung FAREEDA set aksesori...RM 250...tak tahan godaan tgk warna cun cun...nak racun MZ beli lah satu yang saiz L atau XL pun ada...buat kenangan...hehe

p/s: Happy 8th anniversary!!

Ezna said...

dapat suzz fareeda bawah RM200. Hehehe...me suka brand ni. Tiffany ni long lasting! Err kalau tak Fareeda pun u try Pearl Haya. Bawah RM100 banyak suzz yang cantik2. hehehe.....

Hanis Liyana said...

salam..boleh bagi tau x kat mana ada jual brooch tiffany ni lagi?
kalau ada sesiapa yg tau,tolong emel ke hanisliyana881122@yahoo.com
tq..

Hanis Liyana said...

kat mana nk beli tiffany brooch ni ya?inform me plsss

Mama Zharfan said...

@hanis liyana : i beli kat AEON wangsa maju

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails