Monday, 2 July 2012

Waterworld @Lost World | "terkejut adik sbb tiba2 ada aeroplane"

.. dialog tu Ariff yg punya ie dia terkejut sbb masa show scene Waterworld tu tiba2 lepas letupan kuar
plak aeroplane, sbb sepanjang show byk boat and jet ski ajer, alih2 kuar aeroplane plak hhehhehe..

Waterworld --siyes sgt besh live show stuntnya..byk letupan gitu...ni kat dlm The Lost World USS

those yg duduk seat depan (area seat hijau) memang lencun sbb kena simbah and terpercik air...tapi sgt besh sbb time ni cuaca panas yg teramat







pelakon semua lelaki kecuali seorang ie heroinnya lah..rambut blonde tapi ganas buat aksi stunt tu heheh




ni aeroplane yg ariff terkejut bila dia tgk tu


ni masa dh abis show, semua pelakon kuar and lambai2 kat audience...



 

11 comments:

Hanim said...

Wah, bestnyaaaa....

Chekgu Azrine said...

terbaek la MZ..best giles!!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya...cam betul2 la

eima said...

wahhhh masih tak berpeluang nk pi....

Ezna said...

nak gi gak!!!

Nana said...

wah baru tau ada show gini
ish bole tejah ni

AyuArjuna BiGoshh said...

memang besh

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah beshnye,
bila la kami dpt smpai kesini pulak..

Pusat Bahasa Pelangi said...

teringat pulak ayu n hubby beli lens RM4K semata2 nak shoot kat USS ni...dan tempat yang paling banyak berekperimen dengan lens tu adalah di water world ni...dan hasilnya memang awesome..hehe

Nur-nba said...

Kena repeat lagi ke USS, rugi sebab masa tu tak sempat nak tengok show ni.

tiefazatie said...

sgt comel la ariff nie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails