Friday, 27 July 2012

Arabian night and fashion show

..ni saki baki entry cuti2 Gambang...time dinner mlm tu, tema Arabian night, so kena pakai bj yg menepati tema

MZ senang ajer, sarung ajer jubah, abih citer :P me pakai jubah yg dibeli di madinah..kaler itam akan buat kita nampak selim kan hehhe

one happy mommy with 3 heroes..ni sblm dinner start, so posing2 dulu

my kids join children fashion show..ariff pun join gak

beratur nak naik pentas..semua anak2 staff AIKOL ni

MC tgh tanya soalan--tanya nama hehhehe



 the best part, semua peserta dpt hadiah yg sama ie jam tgn hehhe zharfan kata nasib baik ariff join gak, kalau tak ariff mesti hijack jam yg dia dpt tu heheh ariff berani naik pentas sbb naik bersama2 abg :)



10 comments:

Huda said...

cute nya anak u..:)

Ezna said...

wahhhh menang jam lagik!

Matjoe said...

chomel your boys mz

mama amana said...

takde beauty pagent ker? blh mommy plak masuk :)

Aishah Megahasz said...

Seronoknya Ariff dapat jam, boleh tengok dari reaksi muka dia..heheheh

AyuArjuna BiGoshh said...

amboi bukan main lebor senyuman nyer :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

bukan main gembira lagik ariff, mmg nampak selim melim la suzz pakai baju jubah itam tu...

Eliss Mie said...

geram jer tengok ariff tu :) mcm gegirl sket2 kan :)nak cubit2 rasa :)

Chekgu Azrine said...

semua lawa2 je pakai ala2 arab..hehehe

Nana said...

ala comei nye seme kiut blaka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails