Monday, 23 July 2012

tgh masukkan brg dlm boot keta, tiba2 ada org tegur: ni mama zharfan ker

...
tajuk terlebey panjang :P
tghari td me singgah giant sbb beli groceries...
then me khusyuk jer tolak trolley and masukkan brg2 dlm boot keta, tiba2 ada seorg gadis tinggi lampai dtg and tegur me..
terkujat gak me nasib baik tak melatah hahahha
dia tegur, ni mama zharfan ker..
me kata ha ah, mcm mana boleh cam...then dia terus perkenalkan diri dia

nilah orngnya


dia kata nama dia miza yusof! cantik putih orgnya :) baru 22 thn ajer ni..muda remaja gitu ;)
dia kata dia cam me sbb tgk me pakai handabg carlo rino yg ada bentuk love design tu heheh
then dia kata me kurus hehhe and me nampak lain..me kata muka lain ler sbb tgh berminyak2 tu..kalut shopping ngeh ngeh ngeh

anyway nice meeting u miza..u sgt comel and lagi lawa dari dlm pic :) raya nanti jemput ler dtg umah MZ hehehhe

 

16 comments:

msredcheesecake said...

NI MESTI PEMINAT MZ NI...HHEEE

Chekgu Azrine said...

Miza yusoff the blogger jgkkan..untung ada org kenal MZ..hehe

Liza said...

Miza Yusof ni pun femes gak kan? macam MZ..:)
Akak, jom join contest Sunlight kat fb Liza. Hadiah dia Corningware set. Just upload gambar happy2, then tag Liza kat fb (nice_yard@yahoo.com). Dateline dia 29 Julai ni.. Sudi-sudikan lah...

Ezna said...

amboiii org puji terus ajak dtg rmh yer...hihihi :-)

Miza Yusof said...

thanks for the entry. nice to meet you too :) seriously akak lagi kurus berbanding dalam gambar. cantik sangat :)

tak sangka boleh terjumpa tadi. takut jugak nak tegur takut tersalah orang. bila terpandang handbag tu hati kuat mengatakan yang perempuan kat kaunter tu adalah MZ :)

Mama Adam said...

famous u ni tau. yg tu, mesti peminat.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

baru 3 hari posa dah kurus dahsyat niee

nadia said...

teringat zaman mula2 blogging. memasing semua sangat2 aktif. termasuk la nadia dengan miza. now tinggal akak je. huhu

AkmaFaizal said...

Wah MZ dah jumpa ngan Miza or Miza dh jumpa MZ..bilalah agaknye kite leh jumpa plak. time saye dok area Batu Caves masa tu MZ kat oversea lagi..huhu

Lama gak tak jengah blog Miza (compers tegar gak si Miza ni dolu2). maybe busy keje kot tu yg jarang bercontest dah.

Apa yg pasti besday Miza sama ngan saye. tu pun nk cite ke? hahaha

mamaRIFQY said...

gelemerrrr MZ!!heehehehe

Matjoe said...

hmm, femes masuk tv, mmg le ada org tegur

Nafisa81 said...

pengunjung tegar..

LubLy said...

mesti dia minat akak..n adore akak smp leh cam..:)

mama tisya said...

sure terkejut cz tgh isi brg dlm boot tiba2 ada org tegur..hehehe

Nana said...

jumpe miza kat giant mana mz?hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

me too pernah terjadi cam MZ...lagi best masa tu ayu baru turun dari flight, dia baru nak naik flight..haha...tanya dia cam mana kenal, dia kata kenal via blog..bila tanya you ada blog or fb utk keep in touch, dia kata tak ada...so sampai sekarang masih tak berhubung ngan dia..

eh tiba2 dapat idea nak buat entry pasal ni pulak ..ngeh ngeh ngeh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails