Wednesday, 11 July 2012

AEON vs TESCO vs PARKSON

...
berlumba2 shopping complex buat mcm2 contest sempena raya nanti...

AEON --POP RM30 (slogan based)
TESCO -- swipe RM100 (lucky draw)
and latest..PARKSON plak--POP RM150 from Men's & Travel Dept only...gempak hadiahnya tu...cuma me lom sempat singgah parkson so tak tau details/apa mechanism contest ni..


anyway, Giant pun ada mcm2 contest, SOGO pun ada contest (teka harga brg dlm trolley)...bajet limited, so pick & choose mana2 yg rasa nak join ajer ;)
 

7 comments:

mama_umar_maryam said...

hehehe..terbace yg contest kiko tu kt fb kak ayu..try sume mz,hehehe

kakchik@ella said...

nmpknya suzie bakal menang lagi. hehehe.

nn lylyn said...

nak raye kena blanje lebih ni =)

Ardini Humaira said...

waaa banyaknye contest :D

Chekgu Azrine said...

sayangnya saya tak pandaila nak bercontest..nk cuba..tp xreti nak mulakan camne..

tiefazatie said...

wah..byk kontest..

sis tau x katne leh dpt borang super tue?
giant ada x?
kte cari xjumpa2..huu

Em's Family said...

dah la nak raya kan .. banyak la pulak nak gune duit ni sebab contest banyak, parkson i tak check lagi, nanti jumaat ni i boleh checkkan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails