Friday, 20 July 2012

Sempat lagi memanjakan diri @spa sebelum Ramadhan tiba | True Harmony Spa @Kota Damansara-besh!

panjang lebar tajuknya hehhe

semlm me pegi spa..guna voucher ajer, yg me menang dari contest J&J, pakej spa ni worth RM480

.

True Harmony Spa ni lokasinya kat Kota Damansara (Sunway Giza), hampir2 sesat sbb tak biasa dgn area tu :p

my theraphist/tukang urut ialah one malay girl...peramah and manis orgnya

mula2 foot spa dulu ie rendam kaki dlm air suam yg diletak garam mineral kaler purple, the therapist (me lupa nak tanya nama dia), lap2 and urut2 kaki me hheheh
.

ni kaunter reception...semua staff pun cina kecuali my therapist tu lah



then lps tu sesi massage..lama gak dlm satu jam setengah, then scrub, the mandi susu, me skip sauna/steam bath sbb me nak cepat (ada meeting kat ofis:p)

overall sgt besh!! urutan+scrub tu memang superb lah!! my therapist tu sgt lemah lembut melayan me hehhe me siap borak2 dgn dia (muda lagi, me rasa umur 25 thn kot, sbb dia kata dia start keje lps abis sekolah, dh 9 thn dia keje kat spa)

and sbb me nak cepat, setel ajer mandi susu, me pun chow ajer, so tak de sesi pujuk2 or promo2 ker apa kan hehhehe

 

6 comments:

Peri PiA said...

besh nya spa!! ;)

mama tisya said...

lama tk p spa

Nana said...

wah bezz nye mahai gile dia nye pakej kan

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmg best true harmony nie.. ial dah terbeli yg kat putrajaya tak pegi2..haiiiiiiiiiiii

Ezna said...

sukanya spa!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tak tebus lagi voucher ni..harap2 tak expired lagi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails