Tuesday, 31 July 2012

Iftar @Hotel | tercapai juga hasrat di hati - menang sinar.fm-nestea iftar @Hotel Istana

..
Alhamdulillah, me one of winners...total winners 25 org, boleh bwk 3 org (me akan bwk hubby &kids Insya Allah)

contest ni online ajer--kat website sinarfm..kena buat slogan


note : memang dari awal ramadhan teringin nak bukak puasa kat hotel tapi tak nak koyakkan poket sendiri :)
 

9 comments:

dilazfamily said...

seronoknya.
tahniah MZ dan selamat berpuasa

Nana said...

ala tak tau pon ada kontest ni
tingi juga nak buka puasa kt hotel
tgu bos banje je la nnt hehe

Chekgu Azrine said...

Tahniah once again MZ!!

Affieza said...

Congrats...rezeki ramadhan

mizzura said...

congrats...So far Hotel Istana antara tempat yang best berbuka...tupun tahun 2007..skang tak tau...

Hani Shaklee said...

tahniah! saya belom berbuka puasa kat luar pn lagi setakat ni..takde teman..huhuhu..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila buka kat situ jugak 7hb.. tapi event cliet opis

Em's Family said...

me too, takkan koyakkan poket sendiri untuk makan dekat hotel :) tahniah suzi..

mama tisya said...

hniah..menu hotel istana best...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails