Wednesday, 1 August 2012

Voucher Fella RM8K safely collected with excitement & kesyukuran

dlm pukul 11 pagi Isnin, me dgn semangat teruja pegi office RB kat bangunan UAC kat mutiara damansara, dekat2 dgn ikea tu..ni 2nd time me pegi sini, last year pernah menang ipad2 dari contest dettol/giant me dtg amik hadiah kat sini gak..


nilah suratnya

nilah vouchernya...boleh redeem apa shj within that RM8k..lom pikir lg nam amik apa...me search kat tenet, harga katil fella (katil shj) RM6k, side table RM1k each, so jd lah RM8k..memang pricey brg2 fella ni...sofa me dh ada...tgk nanti mcm mana...sbb teringin nak beli new bedroom set actually
...

12 comments:

Nana said...

Wahh bole wat perabot raya ni

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

tahniah kak. bestnya dapat perabot raya free kan? :)

Ibu di China yang melahirkan anak kembar 12 dipaksa memilih 1 dan 11 yang lain akan dibunuh!

Hermit said...

memang sangat beshhhh

Chekgu Azrine said...

Tahniah MZ.. beshnya beli perabut tak yah buat keluar duit erk

mama tisya said...

seronoknye..slamat memilih ..mmg fella bole tahan regenye nasibaik mz menang 8k

~♥ iella ♥~ said...

Tahniah. Bestnya dpt adiah cmtue... suka suka..tp sy tak pandai nk masuk contest..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye mz.... tahniah tau.. dah beli nanti tepek kat sini tau..

Em's Family said...

serious dear.. this is one of the best prize so far -- kalau i lah :)

Syima Emi said...

hadiah yg sangat best.. tahniah...

Lin Azlina said...

idaman saya tu nk bg kat mak..syoknya kalo dpt free

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Wah beshnye..
tinggi nilainya tu..
raya ni dengan perabot baru la..

Ezna said...

voucher gini i suka sbb leh ambik apa apa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails