Friday, 10 August 2012

Mengidam McD | boleh order online rupanya...

..https://www.mcdelivery.com.my/my/

----ternampak McD promo kat their FB..psl new service ie boleh order McD online tu..mr hubby kdg2 order gak McD delivery ni tapi by phone call lah...

kalau bukak puasa mkn burger/ayam goreng McD pun besh gak ni :)--ari ni me bukak puasa kat UIA--ada jamuan my faculty :)

selamat berbukak puasa uolls!!
 

3 comments:

Nurul Aula said...

btul tapi ade restricted area die boleh hanta kan? kalo kat spore bawah umah jer!! :(
takpe bukan elok sgt pun McD :)

Chekgu Azrine said...

bestla blh order online..

Ezna said...

mcd ni favs ummi + dania hehehe :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails