Thursday, 2 August 2012

Won 3d2n @Tune Hotel from Pa&Ma

..dh lama tak menang hadiah hotel stay...
syukur alhamdulillah, surat + vou/hadiah ni sampai masa 31st july, kiranya rezeki penutup july 2012..


so far me tak pernah lg stay kat Tune Hotel....so bolehlah try :) anyway, voucher ni cover basic acommodation semata2 ni..kalau nak add on kena byr sendiri--cthnya towel, air-cond etc..rasanya towel boleh bwk dari umah, cuma air-cond tu kena ler byr sbb pelik plak kalau dok hotel tak de aircond unless pegi cameron highlands or fraser's hills

note : hadiah ni me menang atas nama my SIL--nama me dh tak leh menang kot kalau antar contest dlm magz pa&ma :p
 

10 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah2 moga murah rezeki k..

mama tisya said...

hotel tune kipas die sejuk...kita stay kt JB time p USS tu amik basic je tk addon ekon pn tp terpulang la...tk mhl pn kalo nk add on..tahniah

@YUNID@TI said...

tahniah... rezki bulan puasa...

e!ya said...

ada try htr gak tuk contest nieh tp xde rezeki la..nyway tahniah ;)

Eyriqazz said...

dah try pi tune hotel penang...cool juga......

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz ila dah lama tak beli pa & ma
sbb mmg tak menang dah ..samalah kot kiki

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah suzzzz

mama_umar_maryam said...

tahniah mz!zt mmg cpt tertarik dgn contest yg adiahnye tido otel nih,hehehe

eza miza said...

waahhh...bestnya mz.. dari smlm bc post asyik menang ja... keberkatan ramadhan kan.. hehehe... anyway tahniah banyak2 mz.. hehehe

Chekgu Azrine said...

Tahniah MZ!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails