Thursday, 16 August 2012

Jahatnya si pencuri kabel | tak de tenet kat umah @kg me :(

..adik me call dari kg, ckp tak de tenet kat umah sbb ada org curi kabel TM yg depan umah me, so beberapa umah affected...jahatnya org yg curi tu--memang patutu kena hukum potong tgn. so me balik kg nanti tak de tenet lah..:( :( rasa mcm tak lengkap hidup kalau tak leh online even sekejap2 ajer pun...

me bertolak balik dlm pukul 3 or 4 ptg ni insya Allah

selamat balik kg utk uolls yg akan balik kg :)

 

8 comments:

me suya said...

Jumpa kat jalan je lah MZ..Suya balik raya tghri nt.. :)

Huda said...

gunalah broadband..SELAMAT HARI RAYA MZ DAN KELUARGA..

Cutemama1702 said...

Selamat Hari Raya..... pandu baik2 dlm perjalanan...

Saleha said...

TULAH KAN, Kalau laksana hudud mungkin orang tak berani nak mencuri lagi

selamat hari raya
semoga selamat samapai ke destinasi

salam kenal :)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

hati2 sis... semoga selamat sampai..

Chekgu Azrine said...

hv a safe journey MZ

transformed housewife said...

selamat kelik kapung. takpola berayo puah2 dulu pahtu bulih online pulok.

Ezna said...

Memang jahat!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails