Wednesday, 15 August 2012

Rezeki kecil-kecilan sebelum balik kg

..
syukur alhamdulillah atas segalan rezeki dariNya
me menang contest Laurier @FB utk Week 3--dpt hadiah hamper Laurier worth RM200--contest ni just antar pic and caption/ala2 slogan ajer--senang ajer sbb tak perlukan POP and me buat on the spot ajer pun--ada readers yg tanya POP tu apa--POP adalah common term utk comper which means PROOF OF PURCHASE ie bukti pembelian ie kena beli brg2 utk masuk contest



and then, tghari semlm, me pegi collect hamper Dutch Lady--me one of mommy bloggers dlm project ala2 advertorial dgn Dutch Lady..kena buat entry psl kebaikan susu etc..my BFF ayu rafikah pun one of peserta project mcm me gak ;)

ari ni me amik cuti sbb nak packing brg and kemas2 apa yg patut kat umah :)
 

9 comments:

Hani Shaklee said...

waaa...congrats sis..

mama tisya said...

tahniah suzi...best dpt susu byk

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wow nie yg best nie dapat buat advert & dapat stok susu yg anak2 minumkan?

Chekgu Azrine said...

congrats MZ..

selamat hri raya..

Eyriqazz said...

Alhamdulillah..last time ada forwardkan ur name to karen RC....Kalau dia yang contact utk projek tu,syukurr.....

Susu dutch lady memang best..

zahira said...

Congrats!

Jaa said...

wow, bestnyer...nak sekotak...

Nana said...

wah beznye susu damia tu dutch lady tu hehee

Pusat Bahasa Pelangi said...

dapat call dari NUFFNANG 2x suruh buat advert pasal susu DUTCH LADY ni..hehe..tak sempat buat pun...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails